Fasolka szparagowa z grzybami

Fasolka szparagowa z grzybami
Fasola szparagowa z grzybami wymaga od początku do końca około 15 minut. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3 g białka i 9 g tłuszczu. Za 91 centów za porcję otrzymasz przystawkę, która serwuje 1 osobę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką masło, cebulę, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i pierwotną. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 53%. Podobne przepisy to Fasola szparagowa z grzybami, Fasola szparagowa z grzybami i Fasola szparagowa z grzybami.

Instrukcje

1
W rondlu gotuj fasolę w wodzie przez 6-8 minut lub do miękkości. Na patelni podsmaż cebulę na maśle, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj grzyby; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Odcedź fasolę; dodać mieszankę grzybową i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia12
Magazyn