Fasolka szparagowa z grzybami

Fasolka szparagowa z grzybami
Fasolka szparagowa i grzyby Sherried może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, masło, pietruszkę z płaskimi liśćmi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 32%. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z grzybami, Fasolka szparagowa z suszonymi grzybami i smażoną szalotką, oraz Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Sherry.

Instrukcje

1
Haricots pary verts 5 minut lub do chrupkiego przetargu; usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
2
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj szalotki do patelni; smażyć 3 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać grzyby; smażyć 5 minut lub aż płyn odparuje. Wymieszać z sherry; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż płyn prawie odparuje (około 2 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
5
Dodaj pozostałe 1 łyżka masła i fasolki verts; gotować 30 sekund lub aż dokładnie ogrzane, podrzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Zdjąć z ognia.
7
Dodać pietruszkę, tymianek, sól i pieprz; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn