Fasolka szparagowa z grzybami
Fasolka szparagowa i grzyby Sherried może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, masło, pietruszkę z płaskimi liśćmi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 32%. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z grzybami, Fasolka szparagowa z suszonymi grzybami i smażoną szalotką, oraz Fasolka szparagowa z sosem grzybowym Sherry.
Instrukcje
Haricots pary verts 5 minut lub do chrupkiego przetargu; usunąć z ognia.
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki do patelni; smażyć 3 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Dodać grzyby; smażyć 5 minut lub aż płyn odparuje. Wymieszać z sherry; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż płyn prawie odparuje (około 2 minut).
Dodaj pozostałe 1 łyżka masła i fasolki verts; gotować 30 sekund lub aż dokładnie ogrzane, podrzucając do herbu.
Dodać pietruszkę, tymianek, sól i pieprz; wrzucić do połączenia.