Fasolka szparagowa z fetą

Fasolka szparagowa z fetą
Fasolka szparagowa z fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet estragonowy, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasolka szparagowa z fetą, Fasolka Szparagowa Z Fetanem I Koperkiem, oraz Fasolka szparagowa w vinegrette z fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 6-quart, podgrzać 1 cal wody i fasoli do wrzenia; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu odkryte 8 do 10 minut lub do crisp-tender; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W dużej misce, miejsce fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać pozostałe składniki z wyjątkiem sera feta; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FetaSer Feta
4
Top z serem feta; podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FetaSer Feta
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn