Fasolka szparagowa i grzyby Portobello Saute
Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,45 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka masła, grubej soli, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka Szparagowa I Grzyby Saute, Portobello Mushroom Saute, oraz Portobello & Green Bean Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dusić fasolkę szparagową w osolonej wrzącej wodzie 5 minut.
Spuścić fasolkę szparagową i powrót patelni do umiarkowanego ciepła.
Dodać olej i masło do patelni.
Dodaj cebulę i saute 2 do 3 protokół.
Dodać grzyby i doprawić solą i pieprzem.
Pieczarki Saute 3 do 5 minut z cebulą, dodać fasolkę szparagową z powrotem na patelnię.
Rozgrzać fasolkę szparagową i dodać sherry. Gotować przez 1 do 2 minut.
Przełożyć fasolkę szparagową i grzyby na talerz.