Fasolka szparagowa Harissa i jarmuż

Fasolka szparagowa Harissa i jarmuż
Fasolka szparagowa Harissa i jarmuż mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 497 kalorii, 21g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka fasoli & migdały, SOS harissa, jarmuż; żeberka usunięte, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Zwęglona Fasolka Szparagowa Z Harissanem I Migdałami, Grillowana Fasolka Szparagowa Z Przepisem Harissa, oraz Grillowane Krewetki Harissa & Fasola Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę gotować zgodnie z zaleceniami na pudełku przez minimalny czas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
Tymczasem, w 12-calowej patelni, miejsce jarmuż i woda. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, 3 do 4 minut lub aż jarmuż będzie kruchy-delikatny, dodając więcej wody, jeśli to konieczne. Wymieszać harissę; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
HarissaHarissa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wymieszać z fasolą. Gotować, mieszając delikatnie, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Podawać posypane migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia95
Magazyn