Fasolka Szparagowa Cytrynowa
Fasolka szparagowa cytrynowa może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 5 porcji z 127 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 27 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 36 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 58%. Podobne przepisy obejmują Fasola Szparagowa Z Migdałami Cytrynowymi, Papryka faszerowana fasolą plus dodatek z kalafiora i fasolki szparagowej z sosem cytrynowo-maślano-czosnkowym, oraz Francuska Fasolka Szparagowa / Fasolka Szparagowa, Sałatka Z Pomidorów I Bazylii.
Instrukcje
Wymieszaj czosnek, sok z cytryny i oliwę z oliwek w dużej misce; odstawić.
Zagotuj duży garnek osolonej wody. Gotuj zieloną fasolkę w wodzie przez 5 do 6 minut; odcedzić. Schłodzić fasolę przez około 10 minut.
Schłodzoną fasolę włożyć do dużej miski i wymieszać z mieszanką soku z cytryny; dopraw solą. Pozostaw fasolę na 2 minuty przed ponownym wymieszaniem. Powtórz 2 minuty odpoczynku i mieszając jeszcze raz.
Usuń czosnek przed podaniem.