Fasolka Snap z musztardą i szynką wiejską

Fasolka Snap z musztardą i szynką wiejską
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj fasoli Snap z musztardą i szynką wiejską. Ten przepis służy 4 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 16G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, rosół z kurczaka, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indyk miodowo-musztardowy z groszkiem, Indyk i groszek cukrowy w sosie pomarańczowo-musztardowym, oraz Fasolka Snap z boczkiem i migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym, ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, dodać szynkę i szalotki, i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 do 8 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MasłoMasło
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać fasolę i bulion i doprowadzić do wrzenia. Wyreguluj ciepło, aby bulion delikatnie bąbelkował, przykryj i gotuj przez 12 do 15 minut lub aż fasola będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
BulionBulion
3
W międzyczasie połącz zagęszczacz z musztardą i odstaw na bok. Jak tylko fasola są gotowe, ubić trochę gorącego bulionu do mieszaniny musztardy, mieszać z powrotem do patelni, dodać pieprz i gotować, ciągle mieszając, przez 3 minuty lub aż bulion zgęstnieje. Kontynuuj gotowanie odkryte, mieszając od czasu do czasu, przez 3 do 5 minut lub aż sos będzie miał konsystencję glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
PieprzPieprz
FasolaFasola
BulionBulion
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
4
Fasolę posolić i pieprzyć, w razie potrzeby wyregulować i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FasolaFasola
5
Z książki a Love Affair with Southern Cooking: Recipes and Recollections Jean Anderson. Copyright © 2007 Jean Anderson. Reprinted by permission of William Morrow Cookbooks, an imprint of Harper
6
Collins Publishers.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn