Fasolka po pieczeniu II
Baked Beans II może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 279 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sos worcestershire, musztarda, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Fasola Po Pieczeniu, oraz Fasola Po Pieczeniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W naczyniu do pieczenia 9x9 cali, połączyć wieprzowinę i fasolę, brązowy cukier, cebula, ketchup, musztarda, sos Worcestershire i ocet i doprawić solą i pieprzem do smaku. Top z plasterkami boczku.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę lub do momentu zagęszczenia sosu i ugotowania boczku.