Fasolka pieczona babci Dumeney

Fasolka pieczona babci Dumeney
Fasolka pieczona babci Dumeney jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 787 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wieprzowinę i fasolę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Babcinej fasolki, Fasola babci Gwen, oraz Fasola Fava Taka Jak Babcia.

Instrukcje

1
Połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem udekorować w dużej misce i dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przełożyć do lekko nasmarowanego 4-ćwiartkowego naczynia żaroodpornego z pokrywką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
3
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 400 stopni przez godzinę. Obniżyć temperaturę do 350 stopni; odkryć naczynie i piec przez dodatkową godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Dekoruj boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn