Fasolka pieczona babci Dumeney
Fasolka pieczona babci Dumeney jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 787 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wieprzowinę i fasolę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Babcinej fasolki, Fasola babci Gwen, oraz Fasola Fava Taka Jak Babcia.
Instrukcje
Połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem udekorować w dużej misce i dobrze wymieszać.
Przełożyć do lekko nasmarowanego 4-ćwiartkowego naczynia żaroodpornego z pokrywką.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 400 stopni przez godzinę. Obniżyć temperaturę do 350 stopni; odkryć naczynie i piec przez dodatkową godzinę.