Fasola szparagowa Sautéed

Fasola szparagowa Sautéed
Sautéed fasolka szparagowa może być tylko przystawka szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 6 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis z Kraft Recipes ma 17 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz donice migdały, szarą musztardę Poupon dijon, dressing i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sautà © ed zielona fasola i orzechy nerkowca, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Fasola Szparagowa I Mortadella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować i wymieszać fasolę w połowie dressingu na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. albo tylko do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
2
Dodać pozostały dressing i musztardę; lekko wymieszać. Gotować aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn