Fasolka migdałowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 74 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieprz, rosół z kurczaka, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Fasola Szparagowa Migdałowa, Fasola Szparagowa Migdałowa, oraz Fasola Szparagowa Migdałowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać fasolę i saute 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
3
Dodać bulion i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w wodzie; dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować jedną minutę, stale mieszając. Wymieszać z sokiem z cytryny.