Fasola Szparagowa Migdałowa

Fasola Szparagowa Migdałowa
Fasolka migdałowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 74 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pieprz, rosół z kurczaka, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Fasola Szparagowa Migdałowa, Fasola Szparagowa Migdałowa, oraz Fasola Szparagowa Migdałowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać fasolę i saute 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
3
Dodać bulion i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w wodzie; dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować jedną minutę, stale mieszając. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
PieprzPieprz
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn