Fasola Szparagowa Gremolata

Fasola Szparagowa Gremolata
Zielona fasola Gremolata wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 62 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 182 kalorie, 8G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka fasoli, Skórka z cytryny, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fasola Szparagowa Gremolata, Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami Gremolata, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać fasolkę szparagową i blanszować je na 2 do 3 protokół, do miękkości, ale nadal chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
4
Odcedzić fasolę w durszlaku i natychmiast umieścić je w misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie i zachować ich jasny zielony kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Do gremolaty wrzucić czosnek, skórkę z cytryny, pietruszkę, parmezan i orzeszki piniowe w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Gdy jest gotowy do podania, rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Fasolę odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
8
Dodać fasolę na patelni i saute, obracając często, przez 2 protokół, aż pokryte oliwą z oliwek i podgrzewane przez. Off ciepła, dodać gremolata i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Posypać 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn