Fasola Szparagowa Czosnkowa

Fasola Szparagowa Czosnkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czosnkowej fasolki szparagowej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 89 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz sól, fasola, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fasola Szparagowa Czosnkowa, Fasola Szparagowa Czosnkowa, oraz Czosnek zielony i fasola woskowa.

Instrukcje

1
Umieścić pierwsze 3 składniki w holenderskim piekarniku; przykryć i gotować na średnim ogniu 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Drenaż.
3
Roztopić masło w holenderskim piekarniku; dodać czosnek i pieprz cytrynowy, i podsmażyć mieszaninę na średnim ogniu 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Dodaj fasolkę szparagową i podsmażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
5
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn