Fasola Refried W Stylu Koreańskim
Przepis Koreański Styl Refried fasola może zaspokoić swoje Koreańskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 143 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz nasiona sezamu, czosnek, brzuch wieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasola Refried W Stylu Domowym, Stek po koreańsku i słodka fasolka szparagowa Chili, oraz Char - grillowane kotlety wieprzowe w stylu koreańskim z grilla i Rękodzieło Koreańskie mięso Giveaway dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni.
Dodać brzuch wieprzowy i gotować, aż zmieni kolor na biały.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 3-5 protokół.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o 1 minuta.
Dodać fasolę i gochujang i gotować na ciepło.
Rozgnieść fasolę, aż je do konsystencji, że chcesz i mieszać w nasiona sezamu i olej sezamowy. (Jeśli fasola jest zbyt gruba, można dodać wodę, aby je rozrzedzić.)