Fasola Pieczona Wolno Gotowana

Fasola Pieczona Wolno Gotowana
Wolno gotowane fasolki może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 15g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 15 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, woda, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Wolno Gotowana Fasolka Po Bostońsku, Szynka wolno gotowana z fasolą, oraz Fasola wolno gotowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę umieścić w dużym garnku i zalać dużą ilością wody. Przykryj garnek pokrywką i mocz fasolę przez 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić i napełnić garnek świeżą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Fasolę gotować na średnim ogniu do miękkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Fasolę odcedzić, rezerwując wodę do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Umieść fasolę, ketchup, szynka, 1 1/2 szklanki wody, brązowy cukier, melasa, cebula w proszku, musztarda, sól, sos Worcestershire, czarny pieprz, i 1 szklanka zarezerwowanej wody z fasoli w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
RamięRamię
RamięRamię
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Dodaj więcej wody z fasoli w razie potrzeby, jeśli fasola będzie zbyt sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Gotować na niskim poziomie przez 7 do 9 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia27
Magazyn