Fasola i kukurydza to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Za $1.12 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powie, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką sól, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Działa dobrze jako dodatek. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kielbasan i fasola, Prażona Fasola, oraz Fasola i ryż dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej oliwę na patelni na średnim ogniu i gotuj czosnek i cebulę, aż cebula będzie miękka. Dodaj zieloną paprykę i gotuj do miękkości, ale jędrności. Dopraw kminkiem, musztardą, pieprzem cayenne, solą i czarnym pieprzem.
Wymieszaj fasolę z płynem i kukurydzę z płynem na patelni. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniego i kontynuować gotowanie 20 minut, od czasu do czasu mieszając.