Fasola biegacza z masłem szalotkowym

Fasola biegacza z masłem szalotkowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać fasolkę z masłem szalotka spróbować. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z BBC Good Food ma 33 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę bieguna, złoty cukier, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Karmelizowanym Masłem Szalotkowym, Fasolka szparagowa z masłem Balsamiczno-Szalotkowym, oraz Fasola szparagowa z rukolą i parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Góra, ogon i usunąć sznurki z fasoli biegacza, a następnie wyciąć je po przekątnej w wydłużone kształty diamentów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
2
Roztopić masło z olejem na średniej wielkości patelni na małym lub średnim ogniu. Wrzucamy szalotki i smażymy je delikatnie przez około 8 minut, aż będą miękkie i bardzo lekko zabarwione. Mieszaj od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W międzyczasie, doprowadzić rondel z osolonej wody do wrzenia i gotować fasolę przez 3-4 minut, aż po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dobrze spuścić.
5
Podgrzać pod patelnią i dodać cukier i ocet do szalotki. Dobrze wymieszać, a następnie pozostawić do bąbelków na 1 minutę. Wrzucić fasolę i szalotki maślane razem, albo na patelni lub rondlu, w zależności od wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Podawać w rozgrzanym naczyniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn