Fasola biegacza i pasta prosciutto
Fasola Runner & prosciutto pasta wymaga ok. 22 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 801 kalorii, 38g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 61 smakoszy i kucharzy. Mieszanka tagliatelle, półtłuszczowy crème fraîche, prosciutto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Fasola Biegacza Vinaigrette, Ciepła sałatka z fasoli biegacza, oraz Curry z fasoli lankijskiej.
Instrukcje
Gotować tagliatelle w dużej patelni wrzącej, osolonej wody zgodnie z instrukcją pakowania. Cztery minuty przed końcem czasu gotowania, dodać fasolę runner.
Tymczasem każdy kawałek prosciutto pokroić na 5-6 sztuk.
Rozgrzać olej na patelni, dodać szynkę, następnie smażyć szybko, aż będzie chrupiąca.
Odcedzić makaron i wrócić do patelni z crme frache, prosciutto, soki pan i dużo czarnego pieprzu, rzucając wszystko razem, aż makaron jest dobrze pokryte.