Farsz Żurawinowy
Farsz żurawinowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sos żurawinowy jagodowy, pekan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Indyk szkliwiony żurawiną z farszem żurawinowo-kukurydzianym, Farsz Żurawinowy, oraz Farsz Żurawinowy.
Instrukcje
Roztopić 1/4 szklanki masła w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać seler i cebulę, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Wymieszać mieszankę farszu i pozostałe składniki, mieszając tylko do momentu zwilżenia mieszaniny.
Wyjąć 2 szklanki niepakowanego farszu i rezerwy do nadzienia w pieczeń wieprzową. Pozostałą łyżkę do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 11 x 7 cali.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 325 przez 30 do 35 minut lub do całkowitego ogrzania.
Farsz podawać z pieczeń wieprzową.
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy farszu do chleba kukurydzianego Pepperidge Farm.