Farsz Z Szałwii

Farsz Z Szałwii
Farsz z szałwii może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 667 kalorii, 17g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz Z Szałwii, Farsz Do Kiełbas Z Szałwii, oraz Farsz Do Kiełbas Z Szałwii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż wszystkie okruchy chleba w 2 płytkich patelni do pieczenia i piec w górnej i dolnej części piekarnika do wyschnięcia, o 15 minut łącznie. Schłodzić okruchy w patelniach na stojakach, a następnie przenieść do dużej miski i wymieszać z pietruszką, szałwią, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Roztopić masło w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, następnie dodać cebulę i wątróbkę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać seler i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
5
Przenieść do miski z okruchami i dobrze wrzucić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać jajka, bulion i śmietanę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
StadoStado
JajkoJajko
7
Przenieść farsz do masłem 2 1/2 - do 3-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec, pokryte, w środku piekarnika 30 protokół, następnie odkryć i piec do rumiane, o 30 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
* Farsz może być złożony (ale nie pieczony) 2 dni wcześniej i schłodzony, przykryty. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Magazyn