Farsz Z Indyka Quinoa
Farsz z indyka Quinoa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Mieszanka przypraw do drobiu, sól, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 98 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Pieczona dynia z żołędzi z farszem z indyka Quinoa, Quinoa z dyni, żurawiną i pistacjami (Quinoa "farsz"), oraz Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka.
Instrukcje
Umieść komosę ryżową i wodę w dużej, bezpiecznej w kuchence mikrofalowej misce; przykryj. Gotować na wysokiej 20 minut.
Wymieszać cebulę, grzyby, jabłka, orzeszki piniowe,rodzynki, czosnek, sól, pieprz, i drób przyprawy w quinoa.
Pakuj lekko do niegotowanego indyka. Pieczony indyk zgodnie z zaleceniami.