Farsz z boczku, gruszki i orzecha włoskiego z klonową mżawką
Boczek, Gruszka & orzech farsz z Klon mżawka może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 90 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 40 i kosztuje 31 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Oscar mayer boczek, mieszankę farszu kuchennego, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe biszkopty Figowo-orzechowe z lukrem klonowym, Ciasto z gruszką, orzechami i syropem klonowym, oraz Upside Down Maple Pear Walnut Skillet Cake.
Instrukcje
Umieść 3 plastry boczku w jednej warstwie na dnie średniej patelni. Splot 3 pozostałych plastrów boczku przez plasterki boczku na patelni, aby przypominać wzór kraty. Gotować na średnim ogniu 8 min. lub do chrupkości, przewracając po 5 min. Ostrożnie usuń boczek z patelni; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Posiekać Pozostałe plastry boczku; gotować w tej samej patelni 5 min. lub aż do chrupkości, mieszając od czasu do czasu.
Usuń boczek z patelni z łyżką szczelinową; odcedzić na ręcznikach papierowych. Wyrzucić kroplówki.
Dodać gruszki na patelni; gotować i mieszać 5 min. albo tylko do miękkości.
Mieszanki farszu przygotować w dużym rondlu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wymieszać z posiekanym gotowanym boczkiem, gruszkami i orzechami. Łyżka do naczynia; skropić syropem. Top z boczkiem kraty.