Przepis włoski kiełbasa, pieczarkowe i kasztanowe farsz może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 272 kalorie, 9g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę, oliwę z oliwek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2548 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farsz Z Dzikich Grzybów, Kasztanów I Kiełbas, Nadzienie Wegetariańskie Grzybowo-kasztanowe, oraz Farsz z kasztanów i dzikich grzybów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać kiełbasę i gotować, aż nie Różowy, o 8-10 protokół, łamanie go od siebie, jak idziesz i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Dodać masło, cebula i seler na patelni i saute do miękkości, o 10 protokół.