Farsz Warzywny Maca
Farsz warzywny Maca jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, mieszankę grzybów shitake i crimini, MACE jajeczne i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Farsz Warzywny, Pikantny Farsz Warzywny, oraz Wypiek Farszu Warzywnego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° z półką w środku.
Rozgrzać 3 łyżki oleju w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż olej mieni się. Podsmażyć grzyby z 1/2 łyżeczki soli koszernej i 1/4 łyżeczki pieprzu, aż płyn wydzielają odparuje i grzyby są rumiane, o 10 protokół.
Przełożyć do dużej miski.
Dodaj pozostały olej na patelni, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować cebulę, koper włoski, i seler z 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu, aż zmięknie i złoty, o 15 protokół.
Przełożyć do miski z grzybami.
Naczynie do pieczenia smarujemy oliwą z oliwek. Łyżka mieszaniny równomiernie do naczynia, przykryć folią i piec aż zestaw, 25 do 30 protokół. Na wierzchu z niektórych chrupiące i rumiane krawędzie, odkryć i nadal piec około 5 minut więcej.
Spłucz macę w durszlaku pod gorącą bieżącą wodą, aż zmięknie, 15 do 30 sekund.
Dodaj do warzyw z jajkami, pietruszką, 3/4 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i delikatnie mieszaj, aż się połączą.* Naczynie do pieczenia smaru z oliwą z oliwek. Łyżka mieszaniny równomiernie do naczynia, przykryć folią i piec aż zestaw, 25 do 30 protokół. Na wierzchu z niektórych chrupiące i rumiane krawędzie, odkryć i nadal piec około 5 minut więcej.
Farsz może być złożony (ale nie pieczony) jeden dzień wcześniej. Przechowywać schłodzone, przykryte, a następnie doprowadzić do temperatury pokojowej 30 minut przed pieczeniem.