Farsz kiełbasowo-chlebowy
Need a dairy free side dish? Farsz z kiełbasą i chlebem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis służy 30. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, chleb kanapkowy, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farsz Do Chleba I Kiełbasy, Farsz Do Kiełbas Z Chleba Kukurydzianego, oraz Farsz chlebowy z kiełbasą Joanie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 i masło duże naczynie do pieczenia.
Rozłóż kostki chleba na blasze i tosty przez 25 minut, mieszając, aż lekko rumiane i chrupiące.
Tymczasem, w dużej, głębokiej patelni, roztopić 1 kij masła.
Wlać połowę masła do małej miseczki i rezerwy.
Dodaj seler, marchew i cebula na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i dopiero zaczynają brązowy, o 8 protokół. Zeskrobać warzywa do dużej miski.
Dodaj kiełbasę na patelni w bryłach i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, rozbijając go łyżką, aż lekko rumiane i gotowane przez, o 6 protokół. Powrót warzywa na patelnię, dodać szałwii i tymianku i gotować przez 1 minutę.
Dodaj 1 szklankę bulionu i gotować, skrobanie się wszelkie kawałki przyklejone do patelni, aż prawie odparował, o 5 protokół.
Zeskrobać mieszaninę kiełbasy do dużej miski i dodać kostki chleba tostowego.
Dodaj pozostałe 2 szklanki bulionu i mieszaj, aż chleb będzie równomiernie zwilżony. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Farsz rozprowadzić w naczyniu do pieczenia i posmarować roztopionym masłem.
Farsz piec na środku piekarnika przez około 1 godzinę, aż się rozgrzeje, a wierzch będzie rumiany i chrupiący.
Pozostaw farsz na 10 minut przed podaniem.