Farsz do chleba wiejskiego z wędzoną szynką, kozim serem i suszonymi wiśniami
Farsz do chleba wiejskiego z wędzoną szynką, kozim serem i suszonymi wiśniami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 126 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, Indyk, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Farsz wiejski z kozim serem, kapustą i boczkiem, Young Field Green & Sałatka Ziołowa Z Suszonymi Wiśniami, Kozim Serem, oraz Sałatka Chlebowa Z Wiśniami, Rukolą I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Wiśnie umieścić w misce; przykryć wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych Loków
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odstawić do miękkości, około 15 minut.
4
Drenaż.
5
Odciąć dolną skórkę i krótkie końce chleba; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
Pozostały chleb pokroić ze skórką w 1-calową kostkę (10 filiżanek luźno zapakowane).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
7
Miejsce w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dodać olej, tymianek i czosnek; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienki-
9
Rozłóż na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
10
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
11
Piec na złoty i lekko chrupiące, mieszając często, o 20 protokół. Wróć do tej samej dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Dodaj kolejne 4 składniki. smażyć, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
14
Wymieszać z pietruszką i wiśniami. Czy z wyprzedzeniem kostki chleba i mieszanki warzyw mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryj osobno. Przechowywać chleb w temperaturze pokojowej. Schłodzić warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Pieczenie Czekoladowych Loków
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
15
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 11x7x2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Warzywa i orzechy wymieszać w kostkę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)