Farsz Butternut-Boczek
Need a dairy free side dish? Nadzienie Butternut-boczek może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka jaj, oliwy z oliwek, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj boczek dyni dynia kukurydziana farsz {bezglutenowy}, Farsz Do Dyni, oraz Farsz Z Kapusty I Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wywar z kurczaka i jajka.
Dodaj tostowane kostki chleba na zakwasie.
Połącz squash, oliwę z oliwek, sól koszerną i pieprz na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę do 35
Ugotować posiekany boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; wyjąć z patelni.
Dodaj cebulę do kapieli; smażyć do miękkości. Wymieszać squash, cebula, boczek, i szałwia do mieszaniny chleba.
Piecz farsz w temperaturze 350 przez 45 minut w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali pokrytym sprayem do gotowania.