Farrotto z zieleniną i parmezanem
Farrotto z zielenią i parmezanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pieprz, wodę, ser parmigiano-reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grzyb i groszek Farrotto, Kukurydza Farrotto, oraz Farrotto z karczochami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 7 minut lub do złotego koloru, często mieszając.
Dodaj orkisz; smażyć 2 minuty. Wymieszać w winie; gotować 3 minuty.
Dodać bulion; gotować 12 minut lub aż płyn prawie się wchłonie, często mieszając. Wymieszać z wodą i pieprzem; gotować 12 minut lub aż płyn prawie się wchłonie, często mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z sałatą i serem.