Farro i sałatka kukurydziana
Farro i sałatka kukurydziana może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 169 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka soku z cytryny, pomidory koktajlowe, farro, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 Farro s, które pokochasz na zawsze, Sałatka z bazylią i kukurydzą Farro, oraz Sałatka Farro z bazylią i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj farro zgodnie z zaleceniami etykiety.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą, następnie przelać do dużej miski i wymieszać z 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kukurydzę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie char, o 2 protokół.
Dodaj pomidory i szalotki i gotować, mieszając, aż po prostu zaczną więdnąć, o 2 Więcej minut.
Dodać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku.
Mieszamy mieszaninę kukurydzy do farro.
Dodać rukolę, skórkę z cytryny i sok z cytryny i wrzucić. Doprawić solą i pieprzem.