Farfalle ze szparagami i wędzonym łososiem
Farfalle ze szparagami i wędzonym łososiem to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bazylii, soku z cytryny, orzechów pistacjowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Farfalle ze szparagami i wędzonym łososiem, Farfalle Makaron Z Wędzonym Łososiem I Serem Śmietankowym, oraz Łosoś wędzony i Farfalle w sosie cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z osoloną wrzącą wodą gotuj makaron aż do al dente, spłucz pod zimną wodą i osusz.
Szparagi gotujemy na parze nad wrzącą wodą i gotujemy do miękkości, ale nadal twardego.
Odcedzić, schłodzić i posiekać.
W dużej misce, połączyć makaron, szparagi, wędzony łosoś, sok z cytryny, pistacje, bazylia, oliwa z oliwek, sól i pieprz.
Dobrze wymieszać i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Wyjąć z lodówki i podawać w temperaturze pokojowej.