Farfalle z pesto z rukoli

Farfalle z pesto z rukoli
Farfalle z pesto z rukoli może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Jeśli masz makaron farfalle, fasolę woskową i / lub fasolę, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Farfalle z pesto z rukoli, Pesto Rukola-Orzech Farfalle, oraz Krewetki Farfalle z pesto z rukoli.

Instrukcje

1
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 4 quarts wody do wrzenia; dodać fasolę i gotować tylko do ledwo przetargu do ugryzienia, o 1 minutę. Za pomocą skimmera lub łyżki szczelinowej wyjąć z wody i przenieść na durszlak; spłukać pod zimną bieżącą wodą, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
SkimmerSkimmer
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Dodaj farfalle i gotować do miękkości, aby ugryźć, 14 do 16 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarfalleFarfalle
4
Drenaż.
5
W dużej misce wymieszaj makaron, fasolę i 3/4 szklanki pesto. Jeśli więcej sosu jest pożądane, dodać do 1/4 szklanki więcej pesto. Top z serem i pomidorkami cherry połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn