Farfalle z pesto z rukoli
Farfalle z pesto z rukoli może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Jeśli masz makaron farfalle, fasolę woskową i / lub fasolę, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Farfalle z pesto z rukoli, Pesto Rukola-Orzech Farfalle, oraz Krewetki Farfalle z pesto z rukoli.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 4 quarts wody do wrzenia; dodać fasolę i gotować tylko do ledwo przetargu do ugryzienia, o 1 minutę. Za pomocą skimmera lub łyżki szczelinowej wyjąć z wody i przenieść na durszlak; spłukać pod zimną bieżącą wodą, aż ostygnie.
Doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj farfalle i gotować do miękkości, aby ugryźć, 14 do 16 protokół.
W dużej misce wymieszaj makaron, fasolę i 3/4 szklanki pesto. Jeśli więcej sosu jest pożądane, dodać do 1/4 szklanki więcej pesto. Top z serem i pomidorkami cherry połówki.