Fake Sukiyaki
Fake Sukiyaki to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Sprawdza się jako drogie danie główne. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieczeń wołową, sake, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Spróbuj Sukiyaki, Sukiyaki, oraz Sukiyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W woku na dużym ogniu, połączyć 1/4 szklanki bulionu wołowego, sos sojowy, i sake.
Dodać cebulę i grzyby; smażyć aż cebula zacznie zmiękać.
Dodać paski wołowiny i pozostałą bulion wołowy i gotować, ciągle mieszając, przez 2 minuty.
Dodaj szpinak, przykryj i gotuj przez 3 minuty, aż szpinak zwiędnie, ale nie w pełni ugotowany. Dostosuj przyprawy do smaku i podawaj nad makaronem udon lub ramen.