Fake Sukiyaki

Fake Sukiyaki
Fake Sukiyaki to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Sprawdza się jako drogie danie główne. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieczeń wołową, sake, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Spróbuj Sukiyaki, Sukiyaki, oraz Sukiyaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W woku na dużym ogniu, połączyć 1/4 szklanki bulionu wołowego, sos sojowy, i sake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodać cebulę i grzyby; smażyć aż cebula zacznie zmiękać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać paski wołowiny i pozostałą bulion wołowy i gotować, ciągle mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodaj szpinak, przykryj i gotuj przez 3 minuty, aż szpinak zwiędnie, ale nie w pełni ugotowany. Dostosuj przyprawy do smaku i podawaj nad makaronem udon lub ramen.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RamenMakaron Ramen
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn