Ezau ' s Collard Greens
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Esau ' s Collard Greens może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, nasiona selera, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Podobne przepisy to Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Collard Greens.
Instrukcje
Gotować boczek w 9-quart stockpot 10 do 12 minut lub aż semicrisp.
Dodaj cebulę i podsmażyć 5 minut; dodaj czosnek i podsmażyć 1 minutę.
Wymieszać bulion, zieleninę i pozostałe składniki. Gotować, odkryte, na średnim ogniu 2 godziny lub aż warzywa będą miękkie.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Esau od czasu do czasu dodaje piwo lub ciemne piwo do przepisu pod koniec gotowania i gotuje na wolnym ogniu, dopóki dodatkowa ciecz nie zostanie zmniejszona.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.