Eye Candy
Eye Candy to bezglutenowe przepis z 1 porcją. To danie główne ma 979 kalorii, 47g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Na 6,15 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pierścienie ananasa, brązowy cukier, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cukierki Cajeta (Cukierki Cynamonowe Do Żucia), Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, oraz Ciasto Z Batonikami.
Instrukcje
Stek marynować w misce z sokiem ananasowym przez 25 minut. Po marynowaniu wyjąć stek z soku i posypać 1 łyżką brązowego cukru z każdej strony. Wyrzucić sok ananasowy.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i stopić masło lub margarynę. Na patelni równomiernie posypać pozostałą 1 łyżkę brązowego cukru.
Umieść plasterki ananasa na zewnątrz patelni, rezerwując jeden pierścień i pozostawiając miejsce w środku na stek.
Umieść stek na środku patelni i umieść jeden pierścień ananasa na górze. Gdy stek jest rumiany na dole, odwróć się, przykryj patelnię pokrywką i gotuj na niskim przez dodatkowe dziesięć minut.
Stek podawać z sosem z patelni i pierścieniami ananasowymi jako dekoracja.