Espresso Sambuca Tapioca Budyń

5
4
3
2
1
Espresso Sambuca Tapioca Budyń

Espresso Sambuca Tapioca Budyń

Espresso Sambuca Tapioca Pudding może być tylko deser szukasz. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz jajko, instant - espresso w proszku, instant tapioka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Epicurious ma 7 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pudding Z Tapioki, Pudding Z Tapioki, oraz Surowy Budyń "Tapioka" dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mleko, cukier, tapioka, espresso w proszku i jajko w 2-do 3-quart ciężki rondel i odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
TapiokaTapioka
CukierCukier
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż budyń osiągnie gotowane na wolnym ogniu. Wymieszać z Sambuca i schłodzić budyń, jego powierzchnia pokryta bezpośrednio papierem woskowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn
Ta strona korzysta z plików cookie
Używamy plików cookie do personalizowania treści i reklam, obsługi mediów społecznościowych oraz analizowania ruchu. Udostępniamy również informacje na temat korzystania z naszej witryny naszym partnerom: mediom społecznościowym, firmom reklamowym oraz świadczącym usługi analityczne, którzy mogą informacje te łączyć z innymi, przekazanymi przez Ciebie lub z informacjami uzyskanymi w wyniku korzystania z ich usług. Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na pliki cookie.
Ok