Espresso Fudgies
Espresso Fudgies może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka pieczenia kakao, mąka, jajko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Espresso Fudgies, Merry Cherry Fudgies, oraz Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. W dużej misce, beat 1/4 szklanki masła i twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać z łyżką. Wymieszaj mąkę, 1/4 szklanki cukru pudru, 2 łyżki kakao i wanilię. Ciasto podzielić na 24 równe kawałki. Naciśnij każdy kawałek w dolnej i górnej części małej filiżanki muffin, 1 3 / 4x1 cala, nieoczyszczony lub wyłożony folią lub papierowymi kubkami do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki do napełniania Espresso Fudge. Łyżka około 2 łyżeczki napełniania do każdej filiżanki.
Piec 18 do 20 minut lub aż prawie nie wcięcia pozostaje podczas napełniania dotknął lekko. Lekko ostudzić; poluzować z kubków końcówką noża.
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszaj wszystkie składniki lukru Espresso, aż będą gładkie i nadające się do smarowania.
Rozprowadzić schłodzone fudgies z lukrem. Wierzch z ziaren espresso.