Espresso Fudgies

Espresso Fudgies
Espresso Fudgies może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka pieczenia kakao, mąka, jajko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Espresso Fudgies, Merry Cherry Fudgies, oraz Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. W dużej misce, beat 1/4 szklanki masła i twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać z łyżką. Wymieszaj mąkę, 1/4 szklanki cukru pudru, 2 łyżki kakao i wanilię. Ciasto podzielić na 24 równe kawałki. Naciśnij każdy kawałek w dolnej i górnej części małej filiżanki muffin, 1 3 / 4x1 cala, nieoczyszczony lub wyłożony folią lub papierowymi kubkami do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki do napełniania Espresso Fudge. Łyżka około 2 łyżeczki napełniania do każdej filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
KrówkaKrówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 18 do 20 minut lub aż prawie nie wcięcia pozostaje podczas napełniania dotknął lekko. Lekko ostudzić; poluzować z kubków końcówką noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
4
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
5
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszaj wszystkie składniki lukru Espresso, aż będą gładkie i nadające się do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozprowadzić schłodzone fudgies z lukrem. Wierzch z ziaren espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna EspressoZiarna Espresso
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn