Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc wypróbuj Espresso Fudgies. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bardzo mocnej kawy, wanilii, kakao do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Merry Cherry Fudgies, Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso, oraz Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, beat 1/4 Puchar masła i serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać z łyżką. Wymieszaj mąkę, 1/4 szklanki cukru pudru, 2 łyżki kakao i wanilię. Ciasto podzielić na 24 równe kawałki. Naciśnij każdy kawałek w dolnej i górnej części małej filiżanki muffin, 1 3 / 4x1 cala, nieoczyszczony lub wyłożony folią lub papierowymi kubkami do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Serek śmietankowy
Wanilia
Masło
Kakao W Proszku
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki do napełniania Espresso Fudge. Łyżka około 2 łyżeczki napełniania do każdej filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Krówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Piec 18 do 20 minut lub aż prawie nie wcięcia pozostaje podczas napełniania dotknął lekko. Lekko ostudzić; poluzować z kubków końcówką noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
4
Wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
5
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszaj wszystkie składniki lukru Espresso, aż będą gładkie i nadające się do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Rozprowadzić schłodzone fudgies z lukrem. Wierzch z ziaren espresso.