Espresso Cupcakes

Espresso Cupcakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj babeczki Espresso. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kawy instant espresso w proszku, ziarna espresso pokryte czekoladą, lukier z bitej czekolady betty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Espresso Cupcakes, Czekoladowe Babeczki Espresso, oraz Czekoladowe Babeczki Espresso.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
3
Dodać ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku; delikatnie wymieszać 1 łyżkę espresso w proszku, aż do wymieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
4
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na pudełku na babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
W średniej misce ubić ser mascarpone, mleko, 2 łyżeczki espresso w proszku i cukier puder mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Mieszanka łyżki do dekoracyjnego worka wyposażonego w 1/4 cala (#
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
napiwek do pisania.
7
Aby napełnić każdą babeczkę, włóż końcówkę torebki do środka schłodzonej babeczki; delikatnie ściśnij torebkę, aż babeczka lekko się rozszerzy, ale nie pęknie (każda babeczka powinna być wypełniona około 1 łyżką nadzienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
8
1 łyżeczkę espresso wymieszać z lukrem. Łyżka lukier mieszanki do dekoracji torba wyposażona w 3/4 cala (#82
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
9
wskazówka gwiazd. Rura na czubkach babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
10
Dekoruj ziarnami espresso. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna EspressoZiarna Espresso
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn