Espresso Cupcakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj babeczki Espresso. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kawy instant espresso w proszku, ziarna espresso pokryte czekoladą, lukier z bitej czekolady betty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Espresso Cupcakes, Czekoladowe Babeczki Espresso, oraz Czekoladowe Babeczki Espresso.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Dodać ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku; delikatnie wymieszać 1 łyżkę espresso w proszku, aż do wymieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na pudełku na babeczki.
W średniej misce ubić ser mascarpone, mleko, 2 łyżeczki espresso w proszku i cukier puder mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Mieszanka łyżki do dekoracyjnego worka wyposażonego w 1/4 cala (#
Aby napełnić każdą babeczkę, włóż końcówkę torebki do środka schłodzonej babeczki; delikatnie ściśnij torebkę, aż babeczka lekko się rozszerzy, ale nie pęknie (każda babeczka powinna być wypełniona około 1 łyżką nadzienia).
1 łyżeczkę espresso wymieszać z lukrem. Łyżka lukier mieszanki do dekoracji torba wyposażona w 3/4 cala (#82
wskazówka gwiazd. Rura na czubkach babeczek.
Dekoruj ziarnami espresso. Przechowywać w lodówce.