Escarole, trzy fasolki i pieczona zupa czosnkowa

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Escarole, trzy fasola, i pieczony czosnek zupa spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szałwię, wielką fasolę Północną, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ośmiornica i Ceci Bean Zuppa z Escarole, czosnkiem i Chiles, Escarole i zupa fasolowa, oraz Zupa wieprzowa, fasolowa i Escarole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć głowę w folię.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Połączyć miąższ czosnku i 1/4 szklanki Great Northern beans; zacieru widelcem do pastelike. Wymieszać z posiekaną szałwią; odstawić.
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj escarole na patelnię; gotować 3 minuty lub aż escarole zwiędnie, często mieszając.
Dodaj pozostałe Wielkie fasola Północna, bulion, i następne 4 składniki (przez różową fasolę); doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż escarole jest tender. Mieszać w mieszaninie czosnku; usunąć z ognia. Przykryć i odstawić na 10 minut przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami szałwii.