Erick ' s deep Fried Rosemary Turkey

Erick ' s deep Fried Rosemary Turkey
Erick ' s Deep Fried Rosemary Turkey jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 974 kalorie, 52g białka, oraz 85 g tłuszczu każdy. Na 6,5 USD za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, rozmaryn, olej arachidowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mój ulubiony głęboko smażony indyk {i nawet nie lubię indyka!}, Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu, oraz Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij zewnętrzną frytkownicę olejem z orzeszków ziemnych (patrz wskazówka poniżej) i podgrzej do 325 stopni F (160 stopni C). To zajmie około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
2
Natrzyj indyka mielonym czosnkiem, solą i pieprzem od wewnątrz i na zewnątrz. Wypełnij jamę rozmarynem, ząbkami czosnku i imbirem. Przechowywać w lodówce przez 30 minut do marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Usuń zioła i czosnek z jamy ptaka i odrzuć. Upewnij się, że otwór na szyi indyka ma co najmniej 2 cale szerokości. Przyciąć skórę z powrotem, jeśli to konieczne. Zapobiegnie to narastaniu ciśnienia wewnątrz. Jeśli indyk ma wyskakujący wskaźnik doneness, należy go wcześniej usunąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
4
Umieść indyka w koszu do frytkownicy lub urządzeniu wiszącym i powoli opuszczaj go do gorącego oleju. Pamiętaj, aby utrzymać temperaturę oleju podczas smażenia. Gotować przez 3 1/2 minut na funt, lub do temperatury wewnętrznej wynosi 180 stopni F (82 stopni C), gdy podjęte w najgrubszej części uda.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Ostrożnie wyjmij indyka z gorącego oleju i wyłącz frytkownicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Pozwól ptakowi ostygnąć przez 5 minut, a następnie osusz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia21
Magazyn