Endywia z żurawiną pomarańczowa Sałatka z kurczakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj endywii z sałatką z kurczaka z żurawiną i pomarańczą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 18 centów za porcję. Jeśli masz żurawinowo-pomarańczowy smak, belgijską endywię, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 72 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z endywii pomarańczowej z kurczakiem Confit, Sałatka Z Fety, Endywii I Pomarańczy, oraz Sałatka Endywiowa Z Winegretem Pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj kurczaka, cebulę, skórkę pomarańczową, sól, imbir i majonez, aż dobrze się wymieszasz. (W przypadku wyprzedzania, przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.)
Łyżka około 1 łyżka mieszanki kurczaka na każdy liść endywii. Top każdy z 1 łyżeczka smaków i 1 nerkowca.
W razie potrzeby udekoruj skórką pomarańczową.