Endywia faszerowana kozim serem i orzechami włoskimi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj Endywię nadziewaną kozim serem i orzechami włoskimi. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, belgijskie liście endywii, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kozi ser i przyprawione orzechy włoskie na Endywie, Sałatka endywiowa z burakami, kozim serem i orzechami włoskimi, oraz Sałatka z buraków kiszonych i endywii z kozim serem i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz orzechy włoskie i 1 łyżkę miodu; rozprowadź na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut, mieszając po 5 minutach.
Połącz 1 łyżkę miodu, octu i soku pomarańczowego w małym rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż zmniejszy się do 3 łyżek stołowych (około 5 minut).
Wypełnij każdy liść endywii 1 pomarańczową częścią. Top każdej sekcji z 1 łyżeczka sera i 1 łyżeczka orzechów włoskich; układać na talerzu.
Mieszaninę octu rozprowadzić równomiernie na liściach, posypać równomiernie szczypiorkiem i pieprzem.