Endywia faszerowana kozim serem i orzechami włoskimi

Endywia faszerowana kozim serem i orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj Endywię nadziewaną kozim serem i orzechami włoskimi. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, belgijskie liście endywii, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kozi ser i przyprawione orzechy włoskie na Endywie, Sałatka endywiowa z burakami, kozim serem i orzechami włoskimi, oraz Sałatka z buraków kiszonych i endywii z kozim serem i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz orzechy włoskie i 1 łyżkę miodu; rozprowadź na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut, mieszając po 5 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Połącz 1 łyżkę miodu, octu i soku pomarańczowego w małym rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu i gotować, aż zmniejszy się do 3 łyżek stołowych (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
OcetOcet
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wypełnij każdy liść endywii 1 pomarańczową częścią. Top każdej sekcji z 1 łyżeczka sera i 1 łyżeczka orzechów włoskich; układać na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SerSer
EndiveEndive
PomarańczowyPomarańczowy
6
Mieszaninę octu rozprowadzić równomiernie na liściach, posypać równomiernie szczypiorkiem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn