Enchiladas z kurczakiem Jessiki Alby
Przepis Jessican Alba Chicken Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 610 kalorii, 55g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 5,04 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz oliwki, meksykański ostry sos, lowfat Monterey jack i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z tuńczykiem Jessiki, Placki owsiane pistacjowe Jessica, oraz Enchiladas de Pollo (Chicken Enchiladas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425°. W średnim garnku, gotować bulion, kurczak, jalapeño i czosnek 15 minut lub aż kurczak jest gotowane przez. Odcedzić kurczaka, polać go zimną wodą i pokroić w miskę.
Wymieszać z salsą i odstawić. W osobnej misce, połączyć cheddar, 1/4 Puchar Monterey Jack, kolendra i oliwki; odstawić. W dużym garnku na średnim ogniu połącz sosy enchilada i dodaj meksykański ostry sos i cayenne do smaku. Mieszaj, aż się ugotuje. Odstawić. Płaszcz 11" x 13" garnek patelni z nieprzywierającym sprayu. Tortille mikrofalowe 20 sekund.
Umieścić małe garści mieszanki sera i kurczaka w środku każdej tortilli, zwinąć i umieścić na patelni, szew bok w dół.
Posypać pozostałą mieszaniną serową. Chochlę na sosie, następnie dodać pozostałe 1/4 szklanki.
Podawać z pozostałym sosem na boku.