Enchiladas z kurczakiem i kukurydzą
Przepis Kurczak i kukurydza Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 50 minut. Na 1,78 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz czosnek w proszku, stare el mąki tortille, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Blue Corn Crepe Chicken Enchiladas, Wędzony kurczak Enchiladas z kukurydzą i pieczonym poblanosem, oraz Kurczak Enchiladas Z Awokado Sałatka Kukurydziana Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Spray 13x9-inch (3-quart) naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
1/4 szklanki sosu enchilada rozprowadzić na dnie naczynia do pieczenia. Rezerwa 1/3 szklanki kukurydzy.
W średniej misce, wymieszać kurczaka, 1 szklanka sera Monterey Jack, meksykański ser, pozostała kukurydza, kminek i czosnek w proszku. Łyżka około 1/2 szklanki nadzienia do każdej tortilli.
Zwinąć każdą tortillę szczelnie; umieścić szew w dół w naczyniu do pieczenia.
Mżawka pozostała SOS enchilada na wierzchu.
Piec odkryte o 30 protokół lub do bąbelków i lekko rumiane.
Posypać enchiladas z pozostałych 1/2 Puchar Monterey Jack ser, zarezerwowane kukurydzy i kolendry.