Przepis żurawina Turcja Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 2,48 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 13. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 1488 kalorii. Mieszanka mielonego pieprzu, soli, butelkowanej salsy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Żurawinowo-Indycze Enchiladas, Resztki indyka i żurawiny Enchiladas, oraz Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Lemelson Meyer Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.