Enchiladas z indyka i śmietany
Enchiladas z indyka i śmietany wymaga około 50 minut od początku do końca. Na 1,62 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 621 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, krem knudsen, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kwaśna Śmietana Enchiladas, Kwaśna Śmietana Enchiladas, oraz Sour Cream Chicken Enchiladas.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.