Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować dużą zapiekankę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na patelni na średnim ogniu, saute cebuli aż prawie przezroczyste. Mieszać w wołowiny, czosnek, i papryki chile, i kontynuować gotowanie, aż mięso nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Wlać sos pomidorowy i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
4
Dokładnie wymieszać i podgrzać.
5
Zdjąć z ognia.
6
Łyżka trochę mieszanki mięsa do tortilli kukurydzianej i dodać małe ilości salsy, ser Cheddar i oliwki. Złożyć tortillę i umieścić w przygotowanym naczyniu zapiekanki. Powtórz dla pozostałych tortilli używając całej mieszanki mięsa. Rezerwa 1/2 szklanki sera Cheddar do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Tortilla Kukurydziana
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Ciasto Kukurydziane
Zęby Przyrodzenia
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
7
Drugą połowę sosu pomidorowego i śmietanę polać na wszystkie tortille. Top z zieloną cebulą i 1/2 szklanki sera cheddar reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
8
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku, lub aż gorące i bąbelkowe.