Enchilada Chili
Przepis Enchilada Chili jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 36g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.71 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz stary SOS el enchilada, kukurydzę z kernela, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj Enchilada Chili, Mięsisty Enchilada Chili Dip, oraz Chicken Enchilada Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż wołowina będzie brązowy; odcedzić.
Pomidory, sos enchilada i kukurydzę wymieszać z wołowiną.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z fasolą. Gotować od 5 do 8 minut, od czasu do czasu mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Poszczególne porcje posypać wiórkami kukurydzianymi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.