Empanada Brianna z sosem Chimichurri

Przepis Empanada Brianna z sosem Chimichurri jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1003 kalorii, 32G białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwę z oliwek, kolendrę, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Empanada z marynowaną wieprzowiną i pieczoną czerwoną papryką (Empanada de Lomo) z Hiszpanii, Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), oraz Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i płaszcz z oliwą z oliwek.
Dodać mieloną wołowinę i rozbić drewnianą łyżką. Wymieszać wołowinę i gotować, aż rumiane.
Wyjąć wołowinę z patelni do naczynia.
Odcedzić z patelni wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu. Powrót patelni do ognia i dodać cebulę, gotowanie, aż zmięknie, o 8 protokół. Wymieszać czosnek, chile proszek, kminek, i kolendra i gotować przez 3 protokół.
Dodać zmieloną wołowinę z powrotem na patelnię i wymieszać, aby połączyć. Wyłączyć ogień i ostudzić przez 5 minut. Wymieszać w zielone chiles i posiekane jajko.
Napełnij małą miskę wodą.
Ułóż kilka owijek empanada na płaskiej powierzchni. Na środek każdego opakowania wyłożyć około 3 łyżki nadzienia wołowego. Zanurz lekko palec w wodzie i uruchom go wzdłuż krawędzi opakowania. Złóż opakowanie na wołowinę, w kształcie półksiężyca i uszczypnij je. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i składnikami wypełniającymi.
Podgrzej głęboką patelnię saute na dużym ogniu i wlej tyle oleju rzepakowego, aby wypełnić patelnię w połowie boków.
Rozgrzać olej do 350 stopni F. smażyć empanadas aż złoty kolor, 1 do 2 protokół z każdej strony. Pamiętaj, aby odwrócić je tak gotować po obu stronach.
Wyjąć z patelni i osuszyć je na papierowych ręcznikach.
Przenieść empanadas do półmiska i służyć z sosem Chimichurri do zanurzenia.
Zetrzyj 2 łyżki skórki z cytryn i wyciśnij 1/4 szklanki soku.
Dodać skórkę i sok do robota kuchennego lub blendera wraz z kolendry, pietruszka, mięta, czosnek, sól, płatki czerwonej papryki, i oliwa z oliwek. Pulse do mieszania składników. Jeśli sos jest zbyt gęsty, dodaj więcej oleju i soku z cytryny. Sos powinien być wystarczająco cienki, aby wlać.
Przenieść sos do miski i służyć z empanadas.