Empanada Brianna z sosem Chimichurri

Empanada Brianna z sosem Chimichurri
Przepis Empanada Brianna z sosem Chimichurri jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1003 kalorii, 32G białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwę z oliwek, kolendrę, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Empanada z marynowaną wieprzowiną i pieczoną czerwoną papryką (Empanada de Lomo) z Hiszpanii, Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), oraz Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i płaszcz z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać mieloną wołowinę i rozbić drewnianą łyżką. Wymieszać wołowinę i gotować, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3
Wyjąć wołowinę z patelni do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Odcedzić z patelni wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu. Powrót patelni do ognia i dodać cebulę, gotowanie, aż zmięknie, o 8 protokół. Wymieszać czosnek, chile proszek, kminek, i kolendra i gotować przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać zmieloną wołowinę z powrotem na patelnię i wymieszać, aby połączyć. Wyłączyć ogień i ostudzić przez 5 minut. Wymieszać w zielone chiles i posiekane jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Napełnij małą miskę wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Ułóż kilka owijek empanada na płaskiej powierzchni. Na środek każdego opakowania wyłożyć około 3 łyżki nadzienia wołowego. Zanurz lekko palec w wodzie i uruchom go wzdłuż krawędzi opakowania. Złóż opakowanie na wołowinę, w kształcie półksiężyca i uszczypnij je. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i składnikami wypełniającymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
8
Podgrzej głęboką patelnię saute na dużym ogniu i wlej tyle oleju rzepakowego, aby wypełnić patelnię w połowie boków.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Rozgrzać olej do 350 stopni F. smażyć empanadas aż złoty kolor, 1 do 2 protokół z każdej strony. Pamiętaj, aby odwrócić je tak gotować po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
10
Wyjąć z patelni i osuszyć je na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Przenieść empanadas do półmiska i służyć z sosem Chimichurri do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
1
Zetrzyj 2 łyżki skórki z cytryn i wyciśnij 1/4 szklanki soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2
Dodać skórkę i sok do robota kuchennego lub blendera wraz z kolendry, pietruszka, mięta, czosnek, sól, płatki czerwonej papryki, i oliwa z oliwek. Pulse do mieszania składników. Jeśli sos jest zbyt gęsty, dodaj więcej oleju i soku z cytryny. Sos powinien być wystarczająco cienki, aby wlać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść sos do miski i służyć z empanadas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn