Emerald City Salad-Sałatka Panzanella
Przepis Emerald City Salad-Sałatka Panzanella jest gotowa w około 55 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ta przystawka ma 837 kalorii, 22g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz rustykalny chleb, ocet winny, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Emerald City Sałatka z jarmużu, Chard i ryżu, Ciasto z oliwą z karczocha Emerald City z nadzieniem Kiwi i lukrem z bitą śmietaną, oraz Sałatka Szmaragdowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej.
Pokrojony chleb posmarować pesto i grillować, aż lekko zwęglone.
Wyjmij chleb z grilla, pokrój go w 1-calową kostkę i dodaj do miski do serwowania. Delikatnie wymieszać pomidory, twarogi serowe i zmiksowaną zieleninę.
Dodać ocet, musztardę, szalotkę, czosnek, tymianek, majeranek, oregano, oliwę z oliwek i sól i pieprz, do smaku, do robota kuchennego. Puls do połączenia.
Wlać winegret na sałatkę niech namoczyć w chlebie na 20 minut przed podaniem.